Després d’uns llargs dies de reflexió i pluja d’idees on tractàvem d’aconseguir l’objectiu principal de l’espot, convèncer al demés mestres d’utilitzar les estratègies TIC’s a l’aula, em volgut enfocar el treball des d’un punt de vista comparatiu. Per a fer-ho hem emprat una metàfora de contrast on situem al mateix nivell el desig de voler un cotxe nou enfront a un altre molt més vell amb la necessitat d’incloure les noves tecnologies a l’aula, deixant de banda les classes magistrals amb llibres de l’escola tradicional.
Per a la confecció de l’espot vam decidir emprar la tècnica Stop Motion, per tant vam fer una gran quantitat de fotografies per a cada element aparegut al llarg del vídeo per a donar-li l’efecte de moviment característic d’aquesta tècnica. A continuació varem modificar les fotos per tal que no apareguessin les matrícules del cotxes a fi d’evitar possibles problemes legals. Una vegada retocades, les varem muntar al Windows Movie Maker, un programa d’edició de vídeo i varem buscar la música amb llicència creative commons i que siga adequada a la web Jamendo. Per últim, una vegada havíem editat el vídeo i abans de penjar-lo a la xarxa, ens vam crear un compte al Youtube.
Aquesta pràctica ens ha permès aprendre a utilitzar programes d’edició d’imatges i vídeo, al mateix temps que ens hem iniciat en l’utilització de la tècnica, desconeguda fins ara per a nosaltres, Stop Motion. També hem après a crear-nos un compte al Youtube per tal de penjar el vídeo.
Però no tot han sigut glòries, hem tingut excessives dificultats a l’hora de muntar el vídeo al Movie Maker a causa de la nostra inexperiència amb aquest programa i la quantitat de vegades que se’ns ha bloquejat. A més no ens ha resultat fàcil trobar una melodia acorda amb les característiques intrínseques del nostre vídeo.
Com a conclusió d’aquesta tasca, a banda de resultar-nos laboriosa, podem dir que ha sigut molt profitosa a l’hora d’immiscuir-nos en la confecció de material audiovisual, situat dintre del món de les noves tecnologies.