Cercar en aquest blog

dimecres, 26 de gener de 2011

Comentant el Pràcticum: Les reunions del claustre

Una cosa que tenia curiositat de conèixer i que ara he tingut la possibilitat és el claustre i les reunions que fan.
De moment he assistit a dues reunions de claustre i a una reunió de coordinadors de cicle. Els punts que més s'han tractat són la reformació del PEC, projecte que està realitzant el professorat des de ja fa algún temps; l'avaluació del informe del centre presentat pel inspector i la preparació de la próxima festivitat amb conseqüències a l'escola: Carnestoltes.

Personalment, estic descobrint els protocols d'aquestes reunions, i la manera de participar democràticament, coses que per treballar en el futur em seràn de profit.

M'ha ilusionat prou, de fet, que em pugui involucrar en el tercer punt esmentat. M'encanta Carnestoltes i m'encanta disfressar-me, així que comence bé.
La idea principal i general per a tots els cicles és "les bandes sonores de Disney" (com que el centre te com a objectiu durant aquest trimestre orientar activitats cap a la música es segueix aquest tema). Encara no s'ha establert quina pel·lícula representarà cada curs, prompte es decidirà a votació.
De moment vaig aportant diverses idees i dissenyant algunes possibles disfresses, que pròximament escriuré en aquest blog incloent els dibuixos que estic fent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada